Aras İnşaat Arnavutköy Yeni Yaşam Konakları

Türkiyenin Geleceğini İnşaa Ediyoruz

Aras İnşaat 40 yılı aşkın iş tecrübesini son 5 yıldır yalnızca gayrimenkul sektörüne yönlendirerek, İstanbul’da çağdaş inşaat yönetmeliklerine uygun, mimari prensiplere ve çevreye duyarlı, kaliteye önem veren yapılarıyla müşterilerinin hizmetindedir. Başarılarını her projede bir üst noktaya taşıyan Aras İnşaat, fonksiyonalite, estetik veprestiji harmanlayan, güncel tasarım trendlerini konutlarına yansıtmaktadır. Aras İnşaat’ın amacı bugün olduğu gibi gelecekte de örnek yaşama alanları oluşturmak ve bu konuda ilerici tasarım ve inşaat teknikleri ile ülkemizde lider olmaktır.

Bu amaçla güçlü ve deneyimli kadrosu, zengin alt yapısı ve engin tecrübesi ile Türkiye’de inşaat sektörüne imzasını atmış olan Aras İnşaat, teknolojinin akıllı kullanımını, mimari mükemmelliği ve modern çizgisi ile insanı geleceğe taşımayı misyon edinmiştir.

Aras İnşaat Ülkemizin en önemli hedefleri arasındaki Yapısal ve Çevresel Kentsel Dönüşüm Alanında Faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş, bünyesinde taahhüt işleri de yapmaya devam etmektedir.

Yüksek Standartlarda Yaşam Alanları Üretiyoruz

Aras İnşaat, güvenilir yaşam alanı projeleri üretmektedir

YUKARI